Anzet A/S søger for Chrispy Food, en flyvende Maskinmester til vores afdelinger i Gørlev og Nakskov

Anzet A/S søger for Chrispy Food, en flyvende Maskinmester til vores afdelinger i Gørlev og Nakskov

Vil du være en del af en virksomhed, der investerer i udvikling og automatisering? Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet på Crispy Food, hvor vi producerer kvalitetsprodukter til dit morgenbord!


Om Crispy Food:

Crispy Food er Danmarks største producent af morgenmadsprodukter, og er en fusion mellem Nakskov Mill Foods a/s og Crispy Food a/s. Sammen har vi mere end 100 års erfaring indenfor produktion og marketing af morgenmadsprodukter for Brand Owners og Private Label.

Som producent af morgenmadsprodukter gennem de sidste 100 år. Anser vi fødevaresikkerhed som en af vores vigtigste fokusområder. Vores produktion er godkendt ifølge til BRC og FSSC 22000-Certificeret kvalitetsprogram.

Vi har altid dedikeret vores arbejde til at udviklet produkter til sund, nærende kost og i dag har vi skarpt fokus på cutting-edge market og consumer trends, i tæt samarbejde med vores kreative kunder og et stærkt netværk af godkendte leverandører.

Crispy Food A/S er en del af KOFF Group, hvilket er et familie ejet Holdingselskab som er bestående af en række danske fødevarevirksomheder.

Om jobbet:

Du vil som maskinmester skulle indgå i den daglige opgaveløsning på fabrikkerne i henholdsvis Gørlev og Nakskov (90% i Nakskov og 10% i Gørlev). Opgavetyperne kan være mange og varierede fra opgaver inden for Optimering af processer, Analyser og udarbejdelse af oplæg, fejlfinding, forebyggende vedligeholdelse, samt og videreudvikle tids- og kosteffektive løsninger.

Du skal kunne bidrage til opgave- og problemløsning og selvstændigt varetage opgaverne inden for de forskellige områder. Endvidere vil du sammen det tekniske team sikre, at maskiner fremstår i god stand og med en høj driftssikkerhed.

En vigtig del af maskinmesterens job vil være at dokumentere alt vedligehold og sikre opsamling af viden om maskiner, anlæg m.m. til brug for det fremtidige arbejde afdelingen.

Om dig:

Du har en åben, positiv tilgang til opgaveløsningen og dine kollegaer i teamet

Du arbejder struktureret og løsningsorienteret

Du har en analytisk tilgang

Du har erfaring med fødevaresikkerhed

Du arbejder proaktivt og selvstændigt med dine opgaver

Du er pligtopfyldende, detalje orienteret

Du kan arbejde med IT på almindeligt brugerniveau

Du kan kommunikere uhindret på dansk i skrift og tale samt læse manualer på engelsk

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et afvekslende job med stor selvstændighed, hvor du ikke kommer til at kede dig. Vi har et godt og positivt arbejdsklima og er en dynamisk og sund virksomhed i vækst.

Du får en funktion, der er en vigtig forudsætning for, at vi kan lykkes med vores strategi. Du vil opleve, at du bliver en del af en kultur, hvor vi løfter i flok og er engageret i at nå vores mål.

Derudover får du ordnede forhold, da vi følger gældende overenskomst, samt en konkurrencedygtig løn

Søg stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef, Henrik Jerichau, Anzet A/S, på telefon 21 12 00 03
Send ansøgning + CV til hj@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Gørlev Nakskov

Ansøg dette job

Sygemelding

Kontakt Charlotte Raun Hvid på telefon: 7370 7083

Sygemelding skal gives 1 timer før mødetid
close-link