Privatlivspolitik

Indsamling af personlige oplysninger

Ansøgning
Vi indsamler oplysninger om dig, når du aktivt registrerer dig i vore database. De personlige oplysninger, vi indsamler, er dit navn, e-mailadresse, dit arbejdssted og din titel. I forbindelse med registreringen, beder vi om dit samtykke til, at vi må gemme oplysningerne i op til 6 måneder.

Ved uopfordret ansøgning
Når du sender os en uopfordret ansøgning, vil vi bede om dit samtykke til at gemme ansøgningen i op til 6 måneder. De personlige oplysninger, vi indsamler, er de oplysninger, du selv giver os i din ansøgning og CV – fx navn, adresse, alder, uddannelse, tidligere beskæftigelse, interesser osv.

Hvad bruger vi oplysningerne til? Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre og du kan til hver en tid bede os slette din ansøgning og CV.

Sikkerhed
Vi har høje standarder for sikkerhed – også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til sikkerhedsstandarderne og beskytter dig mod, at uvedkommende får adgang til dine persondata.

Adgang til dine personlige oplysninger
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig, og du har selvfølgelig ret til at få korrigeret eller slettet dine personlige oplysninger. 

GDPR
Vi anerkender vores kunders og vores ansattes ret til at få beskyttet sine persondata, og vi forpligter os selvfølgelig til at efterleve GDPR-forordningen og den deraf følgende lovgivning.